AW139/EC135 B1.3 Technician – Norway

Teknisk avdeling søker helikoptertekniker

Arbeidsgiver
Norsk Luftambulanse AS
Stillingstittel
Helikoptertekniker
Frist
13.12.2022
Ansettelsesform
Fast
TEKNISK AVDELING SØKER HELIKOPTERTEKNIKER
Norsk Luftambulanse AS har behov for å styrke vår organisasjon med flere dyktige medarbeidere. Vi søker derfor deg som ønsker å være en del av et operativt og faglig sterkt miljø i grensegangen mellom luftfart og medisin.Teknisk avdeling består i dag av 46 personer. Vi har luftdyktighetsansvar for, og utfører vedlikehold på helikoptertypene H135, H145 og AW139.

Vi trenger flere teknikere med helikopterbakgrunn.

Arbeidsoppgavene blir i hovedsak å delta i Base Maintenance ved teknisk hovedbase på Gardermoen, samt Line Maintenance ved selskapets ambulansebaser i Norge og Danmark. Det blir varierte arbeidsoppgaver innenfor hele B1 området, en del reising samt hjemmevakt.

Faglige kvalifikasjonskrav:

• EASA Part 66 B1.3 helikopter eller EASA Part 66 B1.1 luftfartøy
• Førerkort for kjøretøy klasse B

Ønskede kvalifikasjoner:

• EASA Part 66 B1.3 med EC135, BK117 eller AW139 innført
• EASA Part 66 B1.3 med annet to-motors helikopter innført
• EASA Part 66 B2
• Plate eller komposittkompetanse

Du er nøyaktig, arbeidsom og pålitelig. Videre må du ha gode samarbeidsevner, og samtidig være komfortabel med å arbeide selvstendig.

Arbeidstiden vil i hovedsak være dagtid mandag – fredag. Personell med AML B1 deltar i avdelingens reise- og vaktordning i forbindelse med Line Maintenance.
Det er anledning til å arbeide inn avspasering for senere å ha lengre perioder med fri.

Kandidater som får tilbud, må akseptere å gjennomføre legeundersøkelse for privatflygere PPL kl.2.

Det forutsettes at kravene for adgangsbevis (ID kort) til flyplassen oppfylles. Luftfartstilsynet gjennomfører i så henseende sjekk på bakgrunn av vandel (uttømmende politiattest) og dokumentasjon av utdannings- og ansettelsesforhold de siste 5 år. Informasjon om dette finner du på www.luftfartstilsynet.no.

Vi kan tilby en spennende og utfordrende jobb i et dynamisk miljø som kombinerer luftfart og medisin. Vi har et godt arbeidsmiljø og konkurransedyktige betingelser.

Tiltredelse etter avtale. Arbeidssted vil være ved selskapets tekniske hovedbase på Gardermoen. Stillingen vil rapportere til produksjonssjef i Norsk Luftambulanse AS.

[See source link below. /Admin]

Om arbeidsgiveren

Norsk Luftambulanse AS er operatør på 13 av Norges 13 legehelikopterbaser. Norsk Luftambulanse AS dekker også all luftambulanse-tjeneste i Danmark fordelt på 4 baser. Dette innebærer flyoperativt ansvar for 18 legehelikoptre i 24 timers beredskap, hvor det årlig utføres rundt 15.000 påbegynte pasientoppdrag. I Norge flyr selskapet på oppdrag for helseforetakene etter avtale med Luftambulansetjenesten HF. Selskapet har p.t. 240 årsverk og omsetter for 680 millioner kr pr. år. Administrasjonen er lokalisert i Oslo. Norsk Luftambulanse AS er et heleid datterselskap av Stiftelsen Norsk Luftambulanse.

Sektor
Privat
Sted
GENERALMAJOR MEHRERS VEG 1, 2030 Nannestad
Bransje
Luftfart
Stillingsfunksjon
Annet
Arbeidsspråk
Norsk

Source: Teknisk avdeling søker helikoptertekniker | FINN.no